NETEGES JORNET

Neteja de Moquetes i Tapisseries Professional

El servei de neteja de tapisseries i moquetes consisteix a tractar les taques i eliminar els al·lèrgens per deixar les teves tapisseries i moquetes fresques i netes. La brutícia, els al·lergògens i les taques són factors que poden afectar la salubritat de les teves tapisseries i moquetes, així com la seva aparença i durabilitat.

Amb la nostra neteja especialitzada, eliminarem les taques i al·lèrgens de les teves tapisseries i moquetes, deixant-les amb un aspecte net i saludable. Utilitzem productes de neteja eficaços, però suaus que no faran malbé les textures de les teves tapisseries i moquetes, i garantirem una neteja profunda i duradora.

El nostre servei és ràpid i còmode, ja que ens desplacem a casa per fer la neteja de forma ràpida i eficient. No tindràs cap mena de complicació ni hauràs de desmuntar les teves tapisseries i moquetes per portar-les a netejar.

Si vols garantir la salubritat i durabilitat de les teves tapisseries i moquetes, no dubtis a contractar el nostre servei de neteja. Estarem encantats de poder ajudar-te.

Servicio de limpieza de Tapicerias y Moquetas